Hem Om oss Vårt utbud Galleri Kontakt

Om Oss

LoBells Hundport

Vår träningsfilosofi

När vi tar emot ekipage och grupper för träning oavsett gren eller ambition är vårt största mål att se och ge verktyg som gör att ekipage lyckas uppnå sina mål. Genom att ha ett brett synsätt och inställningen att problem är till för att lösas, att ha hund ska vara roligt och oavsett vad vi vill göra med den är alla lika viktiga. Med detta synsätt möter vi alla våra kunder och hoppas att ni ska känna er nöjda!

Om Lollo

Mitt namn är Louise även kallad Lollo Persson, jag startade upp LoBells hundsport i juli 2018 där verksamheten har sin bas på vår träningsplan i Hannäs. Jag bor i Hannäs med min sambo Isabelle och våra 5 hundar, en katt och en häst. Jag föddes med ett stort hundintresse och spenderade mycket tid på den lokala hundklubben redan som liten, själv började jag träna vid 11 års ålder. Som instruktör började jag hålla kurser ett par år senare, sedan dess har jag haft en mängd kurser både inom valp/grunder och även specialinriktningar i lydnad och agility. Jag är utbildad ledare genom Studiefrämjandet och även utbildad agilityinstruktör år 2013. Jag har under åren regelbundet gått kurser för olika instruktörer och fortsätter att göra det för att utvecklas som hundtränare. Jag brinner för att träna hund och att få ge ekipage verktyg för att lyckas är min stora ambition. Jag har även stor erfarenhet av att lösa olika problem och felbeteende hos hundar. Min tävlingskarriär startade 2012 med Sheltien Chess och sedan dess tävlar jag aktivt i framförallt agility men även i lydnad och rallylydnad.

Om Bella

Jag heter Isabelle Jansson och kallas för Bella. - Utbildad instruktör inom SBK - Utbildad agilityinstruktör (A1) - Genomgått Studiefrämjandet steg 1-3 samt konflikthantering Genomgått kurser för Memea Mohlin, Eva Bodfält, Fredrik Steen och Barbro Börjesson. Agility: Jouni Orenius, Isabelle Emanuelsson Orenius, Mikaela Holegård, Enya Habel, Sandra Sjöberg och Tobias Sjöberg. Tävlingslydnad: Michelle Holmlund, Heléne Lindström och Anna Lindelöw. Rallylydnad: Ida Lindgren och Therese Arvestrand. Tävlar i agility klass 3, Lydnad klass 1, Rallylydnad Mästarklass och i Utställning. Jag  har tränat hund sedan 2001. Hundar har alltid fascinerat mig, det finns liksom ingen begränsning vad man kan lära dem eller vad vi kan lära oss av dem. Jag tränar hund inom de flesta områden, Allt från Valpkurs, Grundkurs, Tävlingslydnad, agility, rallylydnad, problemhundsproblematik till vardagslydnad. Det viktigaste för mig är att se ekipaget för att kunna individanpassa träningen.
Våra hundar
Lollo
Bella
Om oss